Forside / Om os

Lær os at kende

Velkommen til Dit Arbejdstøj

Kom med ind bag murerne

Dit Arbejdstøj er særlig kendt for den utrolig hurtige service og levering samt  konkurrencedygtige priser. Vores tøj, tekstil og materialer er lavet i den bedste kvalitet, hvor vi anvender samme type som de store firmaer som Nike og Addidas og bruger. Vi samarbejder med en lang række af større virksomheder som gør, at vi altid har en finger på pulsen inden for branchen. 

Vi er meget stole af vores arbejde og går op i at give dig den bedste løsning. Hos Dit Arbejdstøj har vi et stærkt kendskab til branchen, da vi har flere års erfaring i faget. Det betyder, at du får professionel service, når du handler med os, netop fordi vi ved præcis, hvordan tingene skal gøres. Du kan du trygt kontakte os med opgaver.

Vi tilbyder et bredt program af serviceydelser indenfor storformatprint og -tryk. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 • Stor produktion

  Vi leverer kvalitets tøj med tryk til hele Danmark. Og vi hjælper også meget gerne dig!

 • Inhouse design

  Så snart du har indsendt en ordre til ditarbejdstøj går vores inhouse grafiker i gang med en designproces, hvor trykket bliver unikt for jer. 

 • Partier i alle størrelser

  Hos ditarbejdstøj kan vi lave kæmpe store partier af alle former for tøj med dit skræddersyet ønske på. 

 • De bedste maskiner

  Vi har de bedste designere og maskiner på markedet. Hvert stykke tøj kvalitetstestes og vi sikre, at de er 100% slidsikre.


  Velkommen til Dit Arbejdstøj

  Lær os at kende

  Ejeren af Ditarbejdstøj.dk har fortid i et af Danmarks og Europas førende trykkerier. Vores kendskab til tryksager, merchandise, storformater og tekstil er omfattende gennem hans arbejde for et af Københavns store marketingbureauer, som havde base i dette trykkeri. Han blev oplært af nogle af de bedste i branchen, og har taget denne viden med mig over i Ditarbejdstøj.dk

  Vi lægger stor vægt på god service, åbenhed, information, fair priser, gennemsigtighed, kvalitetsbevidsthed, effektivitet og at give vores kunder den følelse af, at de er en del af noget og der bliver lyttet til dem.

  Få en uforpligtende snak

  Ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan du får lavet dit arbejdstøj eller andet i den bedste kvalitet med dit personlige præg på? Skriv dine informationer i formularen, og du vil blive kontaktet. 

  Skriv dine informationer her