Arbejds t-shirts - Mange lækre varianter

Hos DitArbejdstøj.dk finder du et væld af lækre trøjer med korte ærmer. Vi har billigt arbejdstøj til hver en lejlighed og ikke mindst hver en sæson. 

Find lækkerier til din basis-garderobe og ikke mindst til dejlig forkælelse, så du altid kan se smart og velklædt ud med det bedste fra de største mærker. 

Stort udvalg af arbejds t-shirts i høj kvalitet og smart design

Fra: Acode
Pris
72,00 DKK
( 57,60 DKK )
Pris
98,00 DKK
( 78,40 DKK )
Populær
Pris
248,00 DKK
( 198,40 DKK )

Vi sælger kun kvalitetsmærker og byder naturligvis på både smarte og komfortable designs og ikke mindst designs med lækker pasform. Der er fokus på bløde og behagelige materialer samt bløde og behagelige syninger.

 

Find dine egne yndlings-varianter i både farve, mærke og ikke mindst look - uanset om det er til erhverv eller som smart outdoor mode til friluftslivet - vi har det hele og mere til, når du handler kvalitetstøj hos DitArbejdstøj.dk

Billige arbejds t-shirts til mænd 

Der er så mange spændende varianter at vælge imellem, når du handler hos os. Derfor kan du også glæde dig over lave priser, så du kan forkæle dig selv med masser af skønne designs. Her kan du glæde dig over designs med:

 

  • Korte ærmer
  • Lange ærmer
  • Brystlommer
  • Krave
  • Print
  • Svedabsorberende egenskaber
  • Stain-release finish
  • Fugtafvisende materiale

 

Der er ikke sparet på de små, men ofte vigtige detaljer, der kan gøre den helt store forskel for både komfort og udseende. Vi sørger for smarte designs med bl.a. bløde flatlockede sømme, faconsyning, polo design m.m.

 

Der er dømt lækkerier til herrerne, men glæd dig også over et stort udvalg af designs til damerne. Der er dømt lækre designs til både erhverv og fritid, så begge køn altid kan være smart klædt på med det bedste fra DitArbejdstøj.dk. Vi byder bl.a. på kvalitetsmærker som:

 

 

Smarte, funktionelle og komfortable designs - altid i høj kvalitet til lave priser. Vi har gjort det let at fylde basis-garderoben op.

 

Vi har sørget for et stort udvalg af smarte designs til såvel private som erhverv - og du kan altid vide dig sikker på god service og hurtig levering, når du handler hos os. 

 

Vi byder på attraktive firmaaftaler med et stort og varieret udvalg af både erhvervs-beklædning og arbejds-fodtøj fra de største og mest professionelle mærker. 

 

Vi kører i hele landet og kører også gerne forbi netop din virksomhed, hvis du ønsker besøg af vores konsulent og en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

 

Vi træffes på tlf. (+45) 25 41 09 08 eller på support@ditarbejdstoj.dk