HÅNDVÆRKER VENTILEREDE BUKSER

890,00 DKK
( 712,00 DKK )
  • Mænd
Lager: På lager
Model/varenr.: WSHOP-447

Håndværkerbukser fremstillet i slidstærkt og let ripstopmateriale med ventilationspaneler på bagsiden og bagpå knæene. Ventilation øger komforten ved arbejde i varme omgivelser.

 

EN 14404 KnæbeskyttelseEN 14404 Knæbeskyttelse

Teknisk

Mesh-ventilation under linning bagpå, skridt og knæ /To CORDURA®-forstærkede løsthængende udvendige lommer, en med lynlåslomme, en med tre mindre lommer og værktøjsstrop / D-ring foran ved bæltestrop og en bagpå under Mesh-ventilationen / To forlommer, en med mobillomme / To løse baglommer / Bred bæltestrop bagpå / Dobbelt syning i skridt / CORDURA®-forstærket tommestoklomme med blyantlomme, knap og strop til knivhylster / Multifunktionslomme på venstre ben med mobillomme, ID-kortlomme og stor indvendig lomme med trykknap / CORDURA®-forstærkninget knælommer med indvendig åbning til højdejusterbare knæpuder / CORDURA®-forstærkning forneden, justerbar med trykknap / Lommer forstærket med metalnitter på strækpunkter / Godkendt i henhold til EN 14404 sammen med knæpuder 124292 /OEKO-TEX®-certificeret.
 
OEKO-TEX®
 
Materiale: 50% bomuld, 50% polyamid.
Vægt: 240 g/m².
Normal maskinvask, maks. 85°C

Vi har størrelsesguide som er til forskellige størrelser i benlængde. Normal benlængde, ekstra længde eller kort længde. Følg størrelsesguiden, så du er sikker på at få den rigtige størrelse i arbejdsbukser. 

 

STØRRELSESGUIDE NORMAL BENLÆNGDE

STØRRELSESGUIDE EKSTRA BENLÆNGDE

STØRRELSESGUIDE KORT BENLÆNGDE