Arbejdsskjorter - Mange lækre varianter

Hos DitArbejdstøj.dk finder du et stort udvalg af billigt arbejdstøj - også når det gælder skjorter til arbejdsbrug. Vi har sørget for professionelle mærker, der ikke alene byder på mange lækre varianter, men også funktionelle, isolerende og ikke mindst komfortable designs. Vælg imellem stort udvalg af: Skjorter til job i høj kvalitet og til lave priser

Vi har gjort det let for dig at handle online - du finder nemlig alle former for erhvervs-beklædning og tøj til friluftslivet til lave priser, når du handler hos os. 

 

Vi byder tilmed på hurtig levering og god service. Benyt dig gerne af vores mange størrelses-skemaer, så du altid kan finde den rette størrelse og dermed sikre dig både lækker pasform og højeste komfort.

 

Uanset om du er er til skjorter med lange ærmer, korte ærmer, med eller uden farve, for eller lommer, finder du det hele i mange lækre varianter her hos DitArbejdstøj.dk

Arbejdsskjorter til mænd - Smart og funktionelt design

Blot fordi det er en skjorte til arbejdsbrug, så behøver den bestemt ikke være kedelig. Vi byder på mange smarte og ikke mindst funktionelle designs. Her kan du glæde dig over:

 

  • Trendy designs med spændende farvekombinationer
  • Klassiske designs med de altid tidløse og moderne farver

 

Vi gør brug af professionelle mærker, der alle har fokus på de små detaljer. Her kan du fx glæde dig over funktionelle designs, der bl.a. byder på skønne features som:

 

  • Praktiske brystlommer med flap og trykknapper
  • Justerbare manchetter med knapper
  • Tredobbelt syede hovedsømme for ekstra slidstyrke
  • Button-Down krave
  • Slim Fit rynke-resistent stof

 

Der er dømt forkælelse til både dig og din garderobe med alt det bedste fra de største mærker - vi frister bl.a. med populære mærker som:

 

 

Der er noget til hver en lejlighed og ikke mindst noget til hver en branche, når du er på udkig efter lækkerier til din arbejds-garderobe. Mange af vores designs er tilmed så moderne i deres look, at du lige så vel kan gøre brug af dem uden for arbejdstid. 

Foret arbejdsskjorter til vinteren - Sådan holder du dig varm

Skal du gå en varm og komfortabel vinter i møde med skjorte, der kan holde dig varm og veltempereret, så skal du prøve en foret én af slagsen. Du finder disse mange spændende varianter med bløde designs og isolerende materiale. 

 

Få en god firmaaftale. Ring på tlf. (+45) 25 41 09 08 eller skriv til support@ditarbejdstoj.dk. Vi sender gerne en konsulent til din virksomhed.