Arbejdstøj til børn - Høj kvalitet til lave priser

Hos DitArbejdstøj.dk finder du et stort og spændende udvalg af tøj til børn, der både kan bruges til fritid, hobby og ikke mindst som arbejdsbeklædning. 

Her kan junior hurtigt blive lige så smart i tøjet som de voksne med flotte og funktionelle designs fra de største mærker. Her får du slidstærkt tøj med fokus på stærke sømme og syninger, praktiske lommer og funktionelle detaljer. Glæd dig til at gå på opdagelse i et stort udvalg af børnetøj til både arbejdsopgaver og friluftsliv.

-20%
Pris
388,80 DKK
( 311,04 DKK )
486,00 DKK
Du sparer: 97,20 DKK
Pris
586,00 DKK
( 468,80 DKK )
Pris
711,00 DKK
( 568,80 DKK )
Pris
523,00 DKK
( 418,40 DKK )
Pris
623,00 DKK
( 498,40 DKK )
-15%
Pris
614,55 DKK
( 491,64 DKK )
723,00 DKK
Du sparer: 108,45 DKK
Pris
511,00 DKK
( 408,80 DKK )

Der er noget til både drengene og piger og ikke mindst noget i mange forskellige størrelser. Benyt dig gerne af vores praktiske størrelses-skemaer, der hjælper dig med at finde præcis den størrelse, der skal til for at både komfort og pasform bliver helt perfekt.

Arbejdsbukser til børn - Mange lækre varianter

Skal det være smart og skal det være lækkert og ikke mindst funktionelt, så skal det være bukser til børn i slidstærke designs, der kan holde til hverdagens mange gøremål i det fri. Det kræver sit design at stå mål med børns mange gøremål, aktiviteter og ikke mindst slid på tøjet.

 

Professionelt design på alt arbejdstøj til børn

 

Her er der ikke gået på kompromis med kvalitet - selv om der er skruet ned for størrelserne. Disse spændende og ikke mindst lækre varianter vidner om producenter, der sætter lige så stor ære i at producere professionelt tøj til både store som små. Vi taler om kvalitetsmærker fra de største producenter på markedet.

Billigt arbejdstøj til børn

Glæd dig til det bedste fra de største, der bl.a. tæller smarte, funktionelle og ikke mindst komfortable designs fra de mest hotte mærker - alle til lave priser her hos DitArbejdstøj.dk. Vi byder bl.a. på skønne designs fra: 

 

 

Der er dømt behagelige designs, masser af smarte og praktiske lommer, refleksdetaljer, hængelommer, ekstra forstærkning på knæ samt varmt og isolerende materiale, så dit barn altid kan holde på varmen - også i de kolde vintermåneder.

 

Glæd dig til lækkerier til de mindste til lave priser. Vi byder naturligvis på hurtig levering af billigt arbejdstøj - uanset om det er til store eller små. 

 

Måske skal far eller mor også kigge på lækkert tøj til erhverv eller outdoor mode til friluftslivet? Vi byder på det helt store sortiment til både mænd og kvinder samt til erhverv. Kontakt os for et godt tilbud på tlf. (+45) 25 41 09 08