Arbejdstrøjer til hver sæson - Kvalitet til små priser

Hos DitArbejdstøj.dk har vi sørget for et enestående sortiment af billigt arbejdstøj til dig, der gerne vil have kvalitet fra de største mærker, men til lave priser. Vi har tilmed sørget for smarte, funktionelle og ikke mindst behageligt designs, der kan være med til at holde dig veltempereret året rundt.  

Slidstærke arbejdstrøjer i høj kvalitet til lave priser

-30%
Pris
686,00 DKK
( 548,80 DKK )
980,00 DKK
Du sparer: 294,00 DKK
Pris
268,00 DKK
( 214,40 DKK )
Pris
498,00 DKK
( 398,40 DKK )
Pris
498,00 DKK
( 398,40 DKK )

Vi byder ikke alene på flot erhvervs-beklædning til alle sæsoner til både mænd, kvinder og børn - vi byder også på et bredt udvalg af outdoor mode til friluftslivet. 

 

Vores sortiment byder på så mange spændende varianter, at det kan være svært at vælge. Du kan glæde dig over små priser, så du kan forkæle både dig selv og din garderobe med alt det, som du lige står og mangler.

Varme fleecetrøjer til mænd og kvinder

Hold varmen med lækkerier som bløde materialer, komfortable designs og årstidens mest populære farver. Vælg imellem mange smarte og ikke mindst isolerende designs til både herre og dame. 

Fleece er et populært materiale, der i den grad kan holde varmen inde og kulden ude, men vi byder på så meget mere end det. Sortimentet byder bl.a. på:

 

  • Fleece
  • Hoodie
  • Hættetrøjer
  • Sweatshirt
  • Pullover

 

Find det design, der matcher din branche og din smag. Der er masser af skønne varianter at skifte imellem, så du altid er smart og veltempereret til alle arbejdsopgaver. 

 

Her finder du modeller, der er specielt designet til kvinder og modeller specielt designet til mænd - naturligvis fra de største og mest professionelle mærker. 

 

Ud over specielle designs til mænd og kvinder, så finder du også et stort udvalg af unisex designs - det vil sige designs, der kan bæres af begge køn. 

Arbejdstrøjer til alle årstider

Skal du være smart, praktisk og ikke mindst professionelt klædt på til job, så skal du naturligvis have forskellige designs at vælge imellem - afhængigt af vejret. Vi byder på arbejdstøj til alle årstider fra populære mærker som:

 

 

Der er dømt lækkerier i særklasse og ikke mindst kvalitetsmærker, når de er bedst. Du får naturligvis hurtig levering, når du handler hos os.

 

Vi byder også på favorable firmaaftaler. Har du og din virksomhed lyst til et gratis og uforpligtende besøg af vores konsulent, så giv os et kald på tlf. (+45) 25 41 09 08 eller send os en mail på support@ditarbejdstoj.dk