Arbejdsveste i varmt og funktionelt design

Hos DitArbejdstøj.dk finder du billigt arbejdstøj i høj kvalitet til hver en lejlighed. Vi byder bl.a. på et stort udvalg af veste til hver sæson, hver en branche og ikke mindst hver en funktionel arbejdsopgave, som du end måtte have. 

Billige arbejdsveste i smart, praktisk og varmt design - Højeste kvalitet

Pris
408,00 DKK
( 326,40 DKK )
Pris
940,00 DKK
( 752,00 DKK )
Pris
623,00 DKK
( 498,40 DKK )
Pris
623,00 DKK
( 498,40 DKK )
Pris
748,00 DKK
( 598,40 DKK )
Pris
748,00 DKK
( 598,40 DKK )
Pris
848,00 DKK
( 678,40 DKK )
Pris
848,00 DKK
( 678,40 DKK )

Der er ikke sparet på hverken lækkert design eller funktionelle detaljer, når du handler praktisk arbejdstøj hos os. Vi har sørget for skønne designs fra kvalitetsmærker, så du altid kan føle dig professionel, smart og funktionelt klædt på.

 

Du finder også et stort udvalg af smart outdoor mode og lækkerier til friluftslivet til både herre og dame. Vi har tøj til hver en lejlighed og et væld af trendy farver, materialer, former og snit. Det bliver aldrig kedeligt at handle kvalitetstøj hos os - vi byder tilmed på altid hurtig levering.

Varme termoveste - Mange lækre varianter

Skal du gå vintersæsonen i møde velklædt og med isolerende materialer, så er termo et sikkert hit.  Vi byder på mange lækre varianter i skønne farver. 

 

Der er som altid fokus på lækre detaljer, der bl.a. tæller skønne varianter indenfor:

 

  • Indvendig ribstrik i kraven
  • Bryst og/eller sidelommer
  • Frontlommer med lynlås
  • Refleks-detaljer
  • Justerbare hængelommer
  • Praktiske stropper til værktøj
  • Justerbar snor i taljen

 

Dertil kommer det store udvalg af bl.a. vind- og vandafvisende overdele, Hi-Vis, quiltede designs, designs med praktisk drophale eller lækker bomuldsfleece-foring

 

Der er fokus på funktionelle detaljer og slidstærke designs, således at du kan få arbejdstøj, der kan holde til hverdagens mange gøremål. 

Smarte termoveste til mænd og kvinder

Når du handler hos DitArbejdstøj.dk finder du også termo designs, der er specielt designet til kvinder. Du finder også designs specielt designet til mænd. 

 

Stort udvalg af overdele og underdele i arbejdstøj til begge køn

 

Glæd dig også over det store udvalg af smart overtøj med unisex design. Dette er design, der kan benyttes af begge køn.

Slidstærke arbejdsveste fra populære mærker

Find din helt egen favorit og ikke mindst dit egen yndlings-design eller mærke. Vi er leveringsdygtige i både friluftstøj og arbejdstøj til private og erhverv. Vi byder på det bedste fra de største. Her finder du bl.a. kvalitetsmærker som:

 

 

Ønsker din virksomhed besøg af vores konsulent for at få et nærmere kig på vores kvalitetsmærker, så kører vi land og rige rundt og kommer også gerne til netop din virksomhed.

 

Kontakt DitArbejdstøj.dk på tlf. (+45) 25 41 09 08 eller på mail support@ditarbejdstoj.dk