Mangler du arbejdstøj til dig og dine medarbejdere?

Få besøg af en seriøs og dedikeret konsulent, som har sans for jeres behov og altid hjælpe jer med at finde den løsning som passer ind i netop jeres virksomhed og grundværdier. Vi bringer tøjet til jer, så i kan få lov at mærke arbejdstøjet og måske prøve det, og i har mulighed for at få besvaret eventuelle spørgsmål. Vi har valgt at komme ud til jer, fordi vi ved hvor travl hverdagen kan være, og derfor ønsker at imødekomme jeres tid så bedst muligt. Så med andre ord kan i nemt og bekvemt vælge arbejdstøj i jeres omgivelser, og vi bringer både tøj og kataloger. Har i kig på et helt specielt produkt som vi måske ikke har i vores demo-kollektion, kan det altid lade sig gøre at vi fremskaffer disse produkter til et eventuelt aftalt møde. Vi har kører i hele landet, så alle kan få et besøg af os.

Vi har demovare med fra følgende mærker

  • Viking
  • Kansas
  • Carhartt
  • Blåkläder

Dette betyder ikke at du ikke kan få arbejdstøj fra vores andre mærker, men blot at disse mærker er nogle af de mest populære mærker i arbejdstøj.  

 

Vidste du at vi kan klæde alle på i virksomheden, uanset deres stilling?

Vi kan klæde alle på i virksomheden, om medarbejderen står i produktion, kantine eller kontor så har vi løsningen. Dette er med til at gøre jeres arbejde nemmere, så i kun behøver shoppe et sted fra. Vi levere til stort set alle brancher, og vi kan helt sikkert finde en løsning som passer netop til din.

 

Hvordan booker jeg et møde til en snak om arbejdstøj?

Det er simpelt! Du ringer eller skriver blot til vores support på enten (+45) 25 41 09 08 eller sende en mail til: Support@ditarbejdstoj.dk. Så finder vi et passende tidspunkt som passer ind i jeres skema. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage kontakt hvis du blot har spørgsmål.