Arbejdshandsker - Høj kvalitet og lækker pasform

Hos DitArbejdstøj.dk finder du et stort udvalg af billigt arbejdstøj og tøj til friluftsliv - altid i høj kvalitet. Vi byder tilmed på et stort udvalg af tilbehør, der bl.a. tæller: 

Airtech-, monterings-, læder-, gummi- og fleece arbejdshandsker

Pris
170,00 DKK
( 136,00 DKK )
Pris
243,00 DKK
( 194,40 DKK )
Pris
165,00 DKK
( 132,00 DKK )
Pris
273,00 DKK
( 218,40 DKK )
Pris
231,00 DKK
( 184,80 DKK )
Pris
181,00 DKK
( 144,80 DKK )
Pris
193,00 DKK
( 154,40 DKK )
Pris
206,00 DKK
( 164,80 DKK )
Pris
198,00 DKK
( 158,40 DKK )

Der er designs til hvert et formål, hver en lejlighed og ikke mindst til mange forskellige brancher, når det gælder erhverv. 

 

Glæd dig også til praktiske designs, der kan bruges til havearbejde eller smarte designs, der kan bruges til fx løbeturen. 

 

Vi klæder dine fingre både smart, komfortabelt og funktionelt på med det bedste af det bedste fra de største og mest professionelle mærker. 

 

Vi byder på designs med stor slidstyrke, stærke sømme og ikke mindst lækre materialer. Der er dømt forkælelse for hænder og fingre med vores store og spændende sortiment. 

 

Find din helt egen favorit, så din basis-garderobe altid er veludstyret med alle former for arbejdstøj og ikke mindst tilbehør.

Slidstærke arbejdshandsker - Mange varianter

Vi forhandler kun de mest professionelle mærker - mærker, der alle har stor fokus på både slidstyrke og komfort. Glæd dig til lækkerier fra kendte mærker som:

 

 

Her kan du glæde dig over mange lækre detaljer. Funktionaliteten varierer fra design til design, men her tæller sortimentet bl.a. lækkerier som:

 

  • Forede designs
  • Gummigreb
  • Justerbar rem ved håndled
  • Anti-Pilling Thinsulate polstring
  • Fingerspidser uden sømme
  • Elastisk spandex
  • Åndbare materialer
  • Gummiforstærket håndflade

 

Der er ikke sparet på de lækre detaljer - det kan være næsten svært at vælge. Du kan heldigvis shoppe løs, da vi altid byder på lave priser, når du handler hos DitArbejdstøj.dk

Praktiske havehandsker 

Når foråret melder sin ankomst, så skal du være klar med alt det nødvendige udstyr - også til fingre og hænder. Glæd dig over mange spændende og ikke mindst praktiske modeller, der er både med og uden foer. 

 

Vi byder på lækkerier i mange varianter, former, farver og ikke mindst materialer - vigtigst af alt er dog, at du finder en variant, der føles komfortabel på din hånd. 

 

Det handler bl.a. om at finde den rette størrelse, så både komfort og pasform kan blive helt i top - det være sig uanset om det handler om designs til brug i haven eller til erhverv.

 

Er du på udkig efter et godt tilbud på arbejdstøj, arbejdsfodtøj eller tilbehør som praktiske handsker, så kan du med fordel kontakte os for en favorabel firmaaftale. 

 

Du træffer os på support@ditarbejdstoj.dk eller på tlf. (+45) 25 41 09 08.