Regnbukser - Høj kvalitet og lækker pasform

Hos DitArbejdstøj.dk finder du et enestående udvalg af regntøj - herunder masser af spændende og ikke mindst vandtætte bukser og jakker. Du kan glæde dig over smarte og velsiddende lækkerier til damerne samt flotte og funktionelle designs til mændene.

 

Regntætte regnbukser - Mange spændende varianter

Pris
311,00 DKK
( 248,80 DKK )
-15%
Pris
425,00 DKK
( 340,00 DKK )
500,00 DKK
Du sparer: 75,00 DKK
-15%
Pris
425,00 DKK
( 340,00 DKK )
500,00 DKK
Du sparer: 75,00 DKK
Pris
630,00 DKK
( 504,00 DKK )
Fra: Acode
Pris
648,00 DKK
( 518,40 DKK )
Pris
356,00 DKK
( 284,80 DKK )

Her kan du glæde dig til at gå på opdagelse i vores brede sortiment, der tæller spændende varianter til såvel brug til erhvervs som til almindeligt friluftsliv.

Vi har sørget for kvalitet i særklasse, så du til hver en tid kan føle dig vandtæt, komfortabelt og praktisk klædt på til det uforudsigelige danske vejr. 

Du finder et stort udvalg ikke alene til dame og herre, men også til hver sæson samt til mange forskellige erhvervs brancher, der bl.a. byder på High Vis designs.

Smarte regnbukser til herre

Skal det være smart og funktionelt, så skal det være alt det bedste fra DitArbejdstøj.dk. Vi har fundet et væld af spændende varianter til vores sortiment, når det gælder regnsæt med både bukser og jakke til mænd. 

Alt i smart og funktionelt regntøj til mænd

Vi byder naturligvis også på muligheden for at købe hver enkelt del for sig eller kombinere på kryds og tværs efter behov. Her kan du bl.a. finde spændende varianter indenfor vandtætte bukser med og uden seler, med og uden foer samt med og uden refleksdetaljer.

Du finder helt sikkert din egen favorit og kan glæde dig over et stort udvalg, der byder på såvel trendy som klassiske designs og farvesammensætninger. 

Find det design, der matcher præcis dit behov, så du kan holde regnen ude og varmen inde.

Flotte regnbukser til kvinder

Til damerne har vi sørget for lækkerier, der bare sidder rigtigt godt på kroppen og samtidigt holder vandet ude. Her kan du glæde dig over designs med både højt vandsøjletryk og god åndbarhed.

Alt i flot og velsiddende regntøj til damer

Du finder mange spændende varianter, der igen matcher forskellige sæsoner og bl.a. forskellige brancher indenfor erhverv. Find dem med eller uden isolerende foer. 

Vi har fundet de største og mest professionelle mærker frem til dig, der gerne vil have billigt arbejdstøj og fritidstøj i høj kvalitet til lave priser. Her finder du populære mærker som:

 • Acode
 • Blåkläder
 • Kansas
 • Lyngsøe Rainwear

Du kan som altid glæde dig over et væld af lækre detaljer, når du handler bukser, vandtætte bukser og hele sæt her hos os. Vi byder bl.a. på designs:

 • Med og uden seler
 • Med og uden foer
 • Med og uden reflekser
 • Med og uden High Vis materiale
 • Med og uden lommer
 • Med og uden elastik i talje
 • Med og uden knapper og lynlås

Find din egen yndlings-version, der passer til dine gøremål. Du finder et stort udvalg af såvel smarte som praktiske designs. Ens for dem alle er den høje kvalitet og den lækre pasform. 

Vær dog opmærksom på at rette pasform også afhænger af rette størrelse. Benyt dig af vores størrelses-skemaer, så du kan finde den rigtige størrelse.

Vi byder ikke kun på lækre regnsæt og slidstærkt tøj til private, men også til erhverv. Ønsker din virksomhed en gratis og uforpligtende snak om jeres muligheder, så kontant os på support@ditarbejdstoj.dk eller på tlf. (+45) 25 41 09 08