Regnjakker - Høj kvalitet til lave priser

Hos DitArbejdstøj.dk finder du et stort udvalg af regntøj - vi byder på såvel spændende og ikke mindst vandtætte designs til brug i erhverv som til brug som outdoor mode til friluftslivet. 

Her kan du altid vide dig sikker på højeste kvalitet, da vi kun forhandler de største og mest professionelle mærker - altid til lave priser.

Vandtætte jakker i mange lækre designs

Pris
393,75 DKK
( 315,00 DKK )
Pris
560,00 DKK
( 448,00 DKK )
Pris
870,00 DKK
( 696,00 DKK )
Pris
870,00 DKK
( 696,00 DKK )
Pris
850,00 DKK
( 680,00 DKK )
Pris
850,00 DKK
( 680,00 DKK )
Pris
850,00 DKK
( 680,00 DKK )

Her er der både noget for herrerne og damerne. Vi har fundet de smarteste, mest funktionelle og ikke mindst mest komfortable designs frem til dig, der gerne vil have lækkert design uden at skulle betale en formue.

 

Vi har ikke alene mange spændende varianter, hvad angår former, længder og farver - vi har også stor variantion i funktionalitet. Her kan du glæde dig til skønne detaljer med refleks og stormklap og meget mere.

Regntætte regnjakker fra de største mærker

Vi byder på det bedste af det bedste fra de største mærker. Her finder du funktionalitet, vandtæthed og ikke mindst god åndbarhed i særklasse. Vi byder på skønne og populære mærker som:

 

 

Der er ikke sparet på de lækre detaljer, og du kan glæde dig til lækkerier som bl.a. tæller:

 

 • Høj åndbarhed - 5000 Mvp
 • Vandtæthed - 11.000 mm
 • Zip-Cover ved lynlås
 • Udvendige og indvendige lommer
 • Velcrojustering ved ærmer
 • Indvendig neoprenmanchet
 • Aftagelig hætte
 • Blød fleecekrave
 • Frontluk med trykknapper og stormklap
 • Diskrete reflekser
 • Øko-Tex 100 certificeret materiale

Der er i den grad lagt vægt på at kreere designs, der holder vandet ude og ikke mindst dig tør og varm. Glæd dig til at gå på opdagelse i de mange spændende modeller og detaljer, så du kan finde din egen favorit, der matcher de krav, som du stiller til din jakke.

Gode tilbud på regnjakker 

Vi byder ikke alene på billigt arbejdstøj og vandtætte jakker, men på et væld af skønne tilbud på både outdoor mode til friluftslivet og på erhvervs-beklædning. 

 

Har du eller din virksomhed brug for en favorabel aftale på arbejds-jakker eller arbejdstøj generelt, så kan du glæde dig over muligheden for yderst favorable firmaaftaler, når du handler hos DitArbejdstøj.dk

 

Vores konsulent kører hele landet rundt. Han kører også gerne til din virksomhed, så I kan tage en snak om jeres mange muligheder. Vi byder på de største mærker i højeste kvalitet til lave priser. Produktprogrammet er stort, så mulighederne er mange.

 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf (+45) 25 41 09 08 eller skriv en mail til support@ditarbejdstoj.dk