Værktøjstasker - Smart vandafvisende design

Hos DitArbejdstøj.dk finder du ikke alene billigt arbejdstøj i mange spændende varianter, men også et stort udvalg af accessories. Vi byder bl.a. på smarte og funktionelle tasker til både fritid og erhverv. 

 

Stort udvalg af værktøjstasker og tasker til sport og fritid

Pris
936,00 DKK
( 748,80 DKK )
Pris
936,00 DKK
( 748,80 DKK )
Pris
936,00 DKK
( 748,80 DKK )
Pris
936,00 DKK
( 748,80 DKK )
Pris
248,00 DKK
( 198,40 DKK )
Pris
248,00 DKK
( 198,40 DKK )
Pris
561,00 DKK
( 448,80 DKK )
Pris
561,00 DKK
( 448,80 DKK )
Pris
1.436,00 DKK
( 1.148,80 DKK )

Vi byder på nogle af de største kvalitetsmærker på markedet og ikke mindst flotte og praktiske designs, der bl.a. tæller vandafvisende materiale, slidstærke sømme og syninger samt et væld af lækre detaljer - næsten uanset, hvilket design du vælger. 

 

Du kan glæde dig til både trendy og klassiske designs. Der er noget for hver en smag og ikke mindst noget til hver en lejlighed - både job og fritid. 

 

Få styr på det rette tilbehør til såvel erhverv som basisgarderoben - vi byder på det bedste af de bedste til altid lave priser.

Billige værktøjstasker - Mange varianter

Smart, funktionel og ikke mindst professionel i dit look - det er, hvad vores tasker kan gøre for dig, når du vælger en af de mange spændende varianter, der egner sig til mange former for erhverv. 

 

De mange forskellige modeller byder på forskellige størrelser, funktioner og ikke mindst materialer. Glæd dig til praktiske lækkerier som:

 

  • Udvendige og indvendige lommer med løkker
  • Let adgang til hovedrum
  • Dual Webbing håndtag for maksimal komfort
  • Polstret skulderrem

 

Er du håndværker, så skal du have udstyret i orden. Her kan du let holde styr på alle dine løse genstand og dit værktøj. Glæd dig over flere forskellige farver og størrelser, når du skal vælge din helt egen favorit. 

Praktisk tasker i høj kvalitet 

Vi byder ikke kun på tasker til erhverv. Her finder du også et stort sortiment af lækkerier, der kan bruges til såvel sport som fritid. 

 

Der er noget for både herrer og damer. Her kan du glæde dig over lækkerier fra populære producenter, der alle tænker i praktisk design. 

 

 

Der er dømt forkælelse for både øjne og krop, når du bærer disse skønne designs, der tæller bl.a.:

 

  • Sports-tasker
  • Weekendtasker
  • Rygsække
  • Termo-tasker
  • Håndtasker
  • Computertasker

Her er alt, hvad du skal bruge for at transportere dine ting samt se cool ud på én og samme tid. 

 

DitArbejdstøj.dk klæder dig på fra top til tå med både kvalitetstøj og tilbehør i mange spændende varianter. Vi byder på lækkerier til såvel private som erhverv - altid med hurtig levering.

 

Vi byder på favorable firmaaftaler på både erhvervs-beklædning, tryk og broderi samt arbejds-fodtøj og tilbehør. Kontakt os for et godt tilbud på tlf. (+45) 25 41 09 08 eller skriv til support@ditarbejdstoj.dk