Pris
100,00 DKK
( 80,00 DKK )
Pris
130,00 DKK
( 104,00 DKK )
Pris
86,00 DKK
( 68,80 DKK )
Pris
153,00 DKK
( 153,00 DKK )
Pris
177,00 DKK
( 141,60 DKK )
Pris
280,00 DKK
( 224,00 DKK )
Pris
250,00 DKK
( 200,00 DKK )
Pris
250,00 DKK
( 200,00 DKK )
Pris
250,00 DKK
( 200,00 DKK )
Pris
250,00 DKK
( 200,00 DKK )
Pris
100,00 DKK
( 80,00 DKK )
Pris
281,00 DKK
( 224,80 DKK )
Pris
280,00 DKK
( 224,00 DKK )
Pris
150,00 DKK
( 120,00 DKK )

FÅ BESØG PÅ DIN VIRKSOMHED

Er i en virksomhed som ønsker at høre om jeres muligheder for arbejdstøj til jeres virksomhed? Så kan i få besøg af vores dygtige og professional konsulent som altid er i øjenhøjde med jer, og er god til at imødekomme netop jeres behov. Vores konsulent bringer tøjet til jer, så i kan få tøjet i hænderne og mærke den stærke kvalitet i arbejdstøj. Vi sælger netop kun høj kvalitet i stærke mærker. I kan altid booke et uforpligtende møde med vores konsulent ved at tage kontakt til vores support på TLF: (+45) 25 41 09 08 eller sende en mail til: Support@ditarbejdstoj.dk. Vi kører i hele landet.

 

TRYK OG BRODERI

Hos os kan du få dit logo tilknyttet til dit arbejdstøj. Vi hjælper også gerne med at rådgive, hvis du ønsker hjælp til Tryk og Broderi. Er i en virksomhed kan i få besøg af vores dygtige konsulent som kan bringe vores arbejdstøj ud til din virksomhed, så i nemt og bekvemt kan vælge jeres arbejdstøj i præcis de omgivelser i ønsker. Hvis du blot bare gerne vil høre mere om dine muligheder for at få Tryk og Broderi på dit arbejdstøj, er du altid velkommen til at kontakte vores support på enten (+45) 25 41 09 08 eller sende en mail til: Support@ditarbejdstoj.dk.

 

Tilbehør

I tilbehør finder du bælter, handsker, huer, tasker og meget mere. Vi har et godt udvalg af kendte mærker, så du kan shoppe netop dit favorittilbehør hos ditarbejdstøj.dk. Vi har gjort det nemt at sortere i tilbehør, så du kan blot bruge filtreringen til at vælge mærke og hvilket slags tilbehør du ønsker at se.

 

KASKETTER, HUER & HÆTTER

Uanset om du leder efter en solid og varm vinterhue, eller op du leder efter en let kasket til sommerdagene, har vi et bredt udvalg som passer til de fleste. Du finder også et design som passer ind i din smag, da vi har kendte mærker når i kasketter, huer og hætter. De fås også i flere farver og størrelser


BÆLTER & SELER

Bælter i mange materialer. Arbejder du f.eks. i bilindustrien, hvor der kan være en risiko for at ridse biler, maskiner eller andet. Kan du få bælter som ridssikre. Vi har også refleksbælter som lever op til de standarder i synlighed. Men leder du blot efter et neutral bælte kan vi også tilbyde dig et godt udvalg


VÆRKTØJSBÆLTER & TASKER

Som tømrer, elektriker, stilladsarbejder mm. Kan der tit være brug for at du skal have mere værktøj med dig end dit arbejdstøj kan bære, også selvom du har hængelommer i dine arbejdsbukser. Derfor kan du få værktøjsbælter eller en værktøjsholder som skåner din ryg og gør dit arbejde nemmere. Leder du blot efter en opbevaringstaske har vi også et godt udvalg i dette.

 

Knæpuder

Om du arbejder på et glat eller ujævnt underlag, kan vi dække dine behov for de korrekte knæpuder, og som yder en optimal beskyttelse af dine knæ. Vi har knæpuder Vi har kendte mærker i knæpuder, og de alle lever op til høj kvalitet og beskyttelse. Så du ikke skal tænke over kvaliteten på knæpuder.

 

Handsker

Handsker er en nødvendighed for rigtig mange. Dine behov for en handske kan varigere efter hvilket stykke arbejde som du skal udføre. Derfor kan du vælge arbejdshandsker som alle sammen kan noget forskelligt, samt er tykkelsen og materialet på handskerne også forskellige. Det kan også være nødvendigt for nogle med reflekshandsker.

 

Strømper

Vi tilbyder et godt udvalg i strømper som er både til vinter og sommer og i kendte mærker. Hvis du har et erhverv hvor du står, sidder eller bevæger dig rigtig meget, kan vi også tilbyde dig kompressionsstrømper. Længden på strømper kan også være en smagssag, derfor tilbyder vi også strømper i forskellige længder.

 

Undertøj

Vi tilbyder et godt sortiment af undertøj. Om vinteren kan det være en lækker komfort og nødvendighed for at holde varmen, derfor anbefaler vi at du bruger termoundertøj, for at opnå den mest mulige varme. Leder du efter behageligt undertøj som du ikke bliver generet af på arbejdet, så tilbyder vi også et godt sortiment af dette.