Få det fulde overblik over

UDVALGET

Tekstil, tryk og broderi

Vi fokuserer på den nære relation, og på at finde præcis det som i skal bruge til jeres virksomhed eller hobby. Det er vigtigt for os, at kunden får følelsen af, at de er med i hele processen fra start til slut og ved præcist hvad der foregår.


Velkommen til Dit Arbejdstøj

Vores historie

Ejeren af Ditarbejdstøj.dk har fortid i et af Danmarks og Europas førende trykkerier. Vores kendskab til tryksager, merchandise, storformater og tekstil er omfattende gennem hans arbejde for et af Københavns store marketingbureauer, som havde base i dette trykkeri. Han blev oplært af nogle af de bedste i branchen, og har taget denne viden med mig over i Ditarbejdstøj.dk

Vi lægger stor vægt på god service, åbenhed, information, fair priser, gennemsigtighed, kvalitetsbevidsthed, effektivitet og at give vores kunder den følelse af, at de er en del af noget og der bliver lyttet til dem.

Få en uforpligtende snak

Ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan du får lavet dit arbejdstøj eller andet i den bedste kvalitet med dit personlige præg på? Skriv dine informationer i formularen, og du vil blive kontaktet. 

Skriv dine informationer her